صفحه 1 : فرهنگی صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : خبر همدان صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : ورزش صفحه 7 : شهروند کوچولو صفحه 8 : فرهنگی

۱۷
اردیبهشت
۱۴۰۳

شماره
۵۶۰۷

امروز: ۱۷ (اردیبهشت) ۱۴۰۳ ◀ ◀ Monday 2024 (May) 06

عناوین صفحه

  • شهرداری پای کار حفظ محیط زیست با مدیریت شیرابه پسماند
  • آرایش بهاری شهر با کاشت یک میلیون و 500 هزار بوته گل
  • دولت فعلی ایران کم‌ خرج‌‌ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد
  • برای امیدآفرینی شبانه روز پای کار باشید
  • رویداد صدرا صنایع بزرگ همدان را گرد هم آورد
  • بررسی وضعیت کیفیت نان در صحن شورای شهر
  • حمایت شهرداری از ثبات خدمات‌رسانی اتوبوس‌های خصوصی با اعتباری بالغ بر 13 میلیارد ریال
  • بارش‌های گسترده بهاری از امروز تا چهارشنبه
  • اخبار کوتاه - 17 اردیبهشت
  • عشایر وارد همدان شدند
  • پیش‌بینی 167 شعبه اخذ رأی در ملایر
  • معرفی قدرت مردان پولادی همدان با رقابت 300 ورزشکار
  • رقابت دختران پولاد سرد کشور روی سکوی وزنه برداری همدان
  • واکنش مدیرکل ورزش همدان به صحبت‌های قهرمان ووشو جهان
  • برگزیدگان جشنواره نمایش کانون همدان معرفی شدند
  • دستگیری عوامل درگیری دسته‌جمعی در تویسرکان
  • دستگیری باند سارقان همدان
  • اتصال 50 درصد فاضلاب‌ همدان به رودخانه‌ها
  • با جدیت پیگیر مطالبات معدن‌‌داران هستیم

  • هگمتانه، گروه پزشکی و سلامت: مصرف میوه‌هایی مانند سیب، زردآلو، موز، خانواده توت‌ها و طالبی به بهبود سلامت قلب کمک شایانی می‌کند.
    بعضی از میوه‌ها سرشار از مواد مغذی هستند که می‌تواند کلسترول و فشار خون بالا را کاهش دهند و به افراد در کاهش وزن اضافه نیز کمک کنند. به منظور به دست آوردن بیشترین تأثیر از خوردن میوه‌ها، بهتر است همیشه میوه‌های تازه و رسیده مصرف کنید و روزانه حداقل سه واحد میوه و سبزیجات تازه مصرف کنید. در ادامه به بررسی میوه‌هایی می‌پردازیم که برای سلامت قلب مفید است:
    سیب
    فلاونوئیدهای موجود در سیب با کاهش چسبندگی پلاکت در رگ‌ها، کاهش کلسترول و شل کردن شریان‌ها باعث تقویت سلامت قلب می‎‌شود. انواع مختلفی از سیب‌ها در طول سال در بازار موجود است؛ این میوه را در یخچال نگهداری کنید، مدت ماندگاری سیب‌ها در یخچال پنج تا هفت روز است. می‌توانید از سیب برای میان وعده، سالاد یا از نوع پخته شده آن استفاده کنید.
    زردآلو
    زردآلو سرشار از ویتامین‌های E، A، C و K، فیبر و «کارتنوئیدها» است، بنابراین به بهبود سلامت قلب کمک شایانی می‌کند. این میوه را می‌توان در کیسه‌های پلاستیکی و در یخچال به مدت یک هفته نگهداری کنید. می‌توانید زردآلو را خرد کرده آن را به غلات گرم یا سرد خود اضافه کنید. زردآلوهای خشک شده، طعم بسیار خوبی به غذا می‌دهد.
    موز
    موز سرشار از ویتامین‌های B6 و C، فیبر، منیزیم و پتاسیم است. پتاسیم و منیزیم موجود در موز فشار خون را کاهش می‌دهد، بنابراین برای قلب مفید است. این میوه را در دمای اتاق نگهداری کنید، اگر موز لکه‌دار یا سیاه شد، آن را در فریزر قرار دهید و در زمان مناسب در تهیه غذاها و دسر از آن استفاده کنید.
    خانواده توت‌ها
    توت‌ها شامل ویتامین C، فولات، فیبر و پتاسیم هستند و باعث افزایش کلسترول خوب، کاهش کلسترول بد و همچنین کاهش فشار خون می‎‌شود. این میوه را می‌توان دو تا سه روز در یخچال نگهداری کرد، البته می‌توان آن‌ها را در فریزر نیز قرار داد و در زمان مناسب از آن‌ها در غذا و دسر استفاده کرد.
    طالبی
    طالبی سرشار از ویتامین‌های A، C، B6، فولات، پتاسیم و فیبر است؛ بنابراین برای کاهش کلسترول بد خون و فشار خون بسیار مفید است. طالبی در یک محیط خنک تا پنج روز نیز دوام می‌آورد، می‌توانید این میوه را برش‌های کوچک بزنید، در کیسه قرار دهید و داخل فریزر نگهداری کنید، سپس طالبی یخ زده را به دسر اضافه کنید.



    ارسال ديدگاه

    نام:
    پست الکترونیکی:
    کد امنیتی:
    ديدگاه: